HTML

Életjelek :)

Sziasztok! Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy akit érdekel, hogy telik a nyaram a nagy Amerikában, az tudja olvasni... Ahogy lesz időm, majd mesélem az eseményeket. :)

Friss topikok

  • minincsmeg :): "Szokásos kukázás" :D (2010.08.04. 17:59) hellooo
  • hohlerzsolt: Érezd magad jól a továbbiakban is, Miami az biztos nagyon szép hely lesz...A hajót is fényképezd m... (2010.07.22. 16:03) ez tortent mostanaban
  • Timcsiii: Megtalatam a blogot:D (2010.07.15. 23:14) Bon Jovi
  • esztra: hű...:) (2010.07.14. 05:12) nehany foto
  • pseudotes: Helló Zsófi! Hát én otthoni infóval nem tudok szolgálni. Csak annyit mondanék, hogy a WOB-os külön... (2010.07.03. 17:39) hahóóó

Linkblog

elso nap

2010.06.16. 05:07 Hohler.Zsofi

 sziasztok!

kicsit faradtan es fazosan, de eljott az elso nap vege. minden oke, jol erzem magam. gyonyoru helyen van a tabor,nagyon szep a kornyek!

ma a hazakat kellett takaritanom, ahol majd a gyerekek fognak lakni. nem veszes, csak kicsit unalmas volt egyedul, de ma megjott a francia srac,Max, akivel egyutt fogunk dolgozni, szimpatikusnak tunik. este voltunk a walmartban, sikerult hajszaritot meg telefont beszereznem, remelem mukodni is fog,elvileg most aktivaltam.

megjott ma meg nehany szobatarsunk, eddig ketten vagyunk magyarok a hazban es 5 angol csaj. holnap jon meg 2 magyar. 12 agy van a hazban,de azert remelem nem fog mindegyikben aludni vki,mert annyira nem nagy... meg igen koszos volt, ma 2 oran keresztul sikaltam a zuhanyzot,meg takaritottam.

a kajak nagyon finomak, rengeteg gyumolcs es salata van, nem a tipikus amerikai kaja. azert delben volt pizza is,meg este sultkrumpli. ne aggodjatok, sokat eszem!!! :)

most este volt tabortuz, jo volt a hangulat, gitarozas, enekles, jatekok, mint egy taborban... :) meg sutottunk a tuzon olyan malyvacukrot, egesz jo volt.

hat igy telt az elso napom a taborban. lassan megyek aludni, asszem ma is zokni es halozsak lesz, eleg hideg van ejjel. meghat ablak sincs, csak szunyoghalo... tudom Anita, te megmondtad. :)

jo reggelt! :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr362085139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minincsmeg :) 2010.06.16. 12:57:05

Úgy látszik, Amerika felkészült Rád, és "nem dobott vissza" :D

Örülök, hogy minden rendben, aztán csak óvatosan azzal a kis Max gyerekkel :)

Ja, és :) Ezé' mondtam én látod, látod, hogy kell a hálózsák! :) De legalább egész nyáron friss levegőn leszel, így még éjjel is..

A 11 csajjal együtt lakáshoz pedi erőt és egészséget.. melós lesz ;)
süti beállítások módosítása