HTML

Életjelek :)

Sziasztok! Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy akit érdekel, hogy telik a nyaram a nagy Amerikában, az tudja olvasni... Ahogy lesz időm, majd mesélem az eseményeket. :)

Friss topikok

  • minincsmeg :): "Szokásos kukázás" :D (2010.08.04. 17:59) hellooo
  • hohlerzsolt: Érezd magad jól a továbbiakban is, Miami az biztos nagyon szép hely lesz...A hajót is fényképezd m... (2010.07.22. 16:03) ez tortent mostanaban
  • Timcsiii: Megtalatam a blogot:D (2010.07.15. 23:14) Bon Jovi
  • esztra: hű...:) (2010.07.14. 05:12) nehany foto
  • pseudotes: Helló Zsófi! Hát én otthoni infóval nem tudok szolgálni. Csak annyit mondanék, hogy a WOB-os külön... (2010.07.03. 17:39) hahóóó

Linkblog

ez tortent mostanaban

2010.07.22. 02:04 Hohler.Zsofi

 sziasztok!

ma vegre ujra szabadnapom volt, tobb, mint egy het utan. megint Saratoga Springsben voltunk es nagyon jol ereztuk magunkat. este iszogattunk kicsit es elmentunk egy barba, jo volt lazitani gyerekek nelkul. :) 

ma elmentunk a Hudson folyohoz es tube-oztunk, nagyon jo volt. kesobb voltunk Lake George-ban is, ahol ettunk gyrost, aminek koze nem volt a gyroshoz. benne volt kb egeszben egy csirke, szinte semmi zoldseg nem volt benne, a szosz tok iztelen volt, szoval nagy csalodas volt. szoval ne egyetek gyrost Lake George-ban!! :)

amugy felidonel jarunk, tegnap kezdodott a masodik idoszak. egy csomo gyerek hazament, de jottek ujak is, most kb 80-nal kevesebben vannak. 5 hazat be is zartak,mert kiurultek, szoval ennyivel is kevesebb munka. :) vasarnap voltak itt a szulok latogatni, visiting day volt. eleg nagy volt a felhajtas, de annyira nem volt sok munka, mint amire szamitottunk, azt meseltek, hogy tavaly ilyenkor meg lehetett szakadni. az elso szakasz lezarasa es koszonetkepp vasarnap elvittek minket vacsizni. mexicoit ettem, chimichangat es buritot. finom volt. :) ezeknek a kepeknek a linkjet mar feltettem, az uj kepek: http://picasaweb.google.com/106698395060945151758/DayOffSaratogabanEsTubeOzasAHudsonon?authkey=Gv1sRgCMq_rqzKnoPMFQ#

meg a szulinapomat se meseltem... minden reggel bemondjak a hangosban,hogy kinek van szulinapja. komolyan mondom, soha nem kivantak meg ilyen sokan boldog szulinapot. az osszes gyerek es szemelyzet, aki jott szembe, mindenki felkoszontott. az egyik hazban, ahol takaritottam, kb 5 percen keresztul enekeltek nekem a happy birthday-t. nagyon jol esett meg majdnem meg is hatodtam. :) tortat is sutnek mindenkinek a szulinapjara a nevevel ellatva, de az enyemet meg kulonlegesebbe tettek, kaptam ra 23 gyertyat is. este pedig kimentunk pizzazni, szoval nagyon jol telt ez a nap is, itt is szeretnem megkoszonni mindenkinek, hogy ilyen szeppe varazsoltak a szulinapomat, foleg a magyar lanyoknak es fiuknak! koszonom, nagyon jok vagytok!!! :)

mar csak egy honap es irany Miami!!!! :) elvileg ma le is foglaljuk a repulojegyeket es a hajot. jo lesz nagyon, mar alig varjuk....

udvozlet mindenkinek!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr512167746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hohlerzsolt 2010.07.22. 16:03:42

Érezd magad jól a továbbiakban is, Miami az biztos nagyon szép hely lesz...A hajót is fényképezd majd le töviről-hegyire, mindenre apró részletre kíváncsiak vagyunk!
süti beállítások módosítása