HTML

Életjelek :)

Sziasztok! Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy akit érdekel, hogy telik a nyaram a nagy Amerikában, az tudja olvasni... Ahogy lesz időm, majd mesélem az eseményeket. :)

Friss topikok

  • minincsmeg :): "Szokásos kukázás" :D (2010.08.04. 17:59) hellooo
  • hohlerzsolt: Érezd magad jól a továbbiakban is, Miami az biztos nagyon szép hely lesz...A hajót is fényképezd m... (2010.07.22. 16:03) ez tortent mostanaban
  • Timcsiii: Megtalatam a blogot:D (2010.07.15. 23:14) Bon Jovi
  • esztra: hű...:) (2010.07.14. 05:12) nehany foto
  • pseudotes: Helló Zsófi! Hát én otthoni infóval nem tudok szolgálni. Csak annyit mondanék, hogy a WOB-os külön... (2010.07.03. 17:39) hahóóó

Linkblog

:)

2010.06.23. 05:40 Hohler.Zsofi

 sziasztok!

most egy kicsit tobb idom van, mint az elobb, gondoltam irok meg nektek egy kicsit. bocs, ha sokszor eleg ossze-visszara sikerul ez a blog, csak annyi minden jut sokszor egyszerre az eszembe, aztan mire leirnam meg elfelejtem.

nem tudom, hogy hianyolja-e egyaltalan valaki, de tudom, hogy nem irok ide olyan sokat es sajnos ugy tunik, hogy jovo hettol meg kevesebb lehetosegem lesz gepet hasznalni. ja es nem felejtettem el magyarul, nem azert nem hasznalom az ekezeteket, csak mar epp hozzaszoktam az angol betukiosztashoz, nem akarom folyton atallitgatni a billentyuzetet.

remelem, a kepek is tetszenek es mindenki meg tudja nezni oket iwiwen, akit erdekel, meg elvileg ide is tudok majd feltolteni. olyan sok minden van, amit szivesen megmutatnek nektek, de azt hiszem, hogy annyi tarhely nincs a vilagon. :)

azt is tudom, hogy folyton csak azt irom, hogy mennyire szep ez a hely, de nagyon beleszerettem. annyira szep ez a to, a hazak, a tipikus postaladak, mint a filmekben, a jobbnal jobb autok es persze a csoros kamionok! :) es valahogy az emberek is olyan masok. persze itt sem tokeletes minden, itt is vannak sunyi es sokszinu emberek, de osszessegben megsem az a jellemzo, hogy azt keresnek az emberek, hogy hogyan tudnanak keresztbe tenni a masiknak, hanem inkabb segitokeszek. itt a rendoroket is tisztelik. mert ok sem arra utaznak, hogy minel tobb embert megbirsagoljanak egy nap, hanem pl ha defekted van, megallnak es segitenek kereket cserelni. es az is nagyon tetszett, hogy peldaul tegnap, mikor lake georgban voltunk, tobb embert is lattam lake george new york feliratos poloban setalgatni es senki nem nezett rajuk furan. hat otthon a baross uton nem sok embert latni gyor magyarorszag feliratos poloban... jojo, tudom, ez sem egy alomvilag, de azert tetszik a mentalitas.

azt hiszem, hogy az ismerkedes meg a beilleszkedes is eleg jol megy, bar legtobbet a magyarokkal vagyok, ha szabadidom van. ettol az angolom nem fog tul sokat fejlodni, de megis olyan otthonos erzes, meg tok jo fejek az itteni magyarok. de azert napkozben gyakorlom eleget az angolt, bar eleg specialis angolt beszelunk a francia munkatarsammal, aki eredetileg indiai, en meg hat magyar vagyok... de azert megertjuk egymast mindig es jol kijovunk egymassal. mar a vezetes is egyre jobban megy neki, szegeny folyton attol felt az elso par napban, hogy mi lesz vele, ha nekem szabadnapom lesz, mert nem fogja tudni vezetni az autot. :)

kepzeljetek, mar megint esik az eso... pedig lassan mennek vissza a hazamba aludni. annyira azert nem sietek, mert ahogy irtam, holnap day off lesz. talan nem is fogok koran kelni, bar ha jo ido lesz, akkor elmegyek futni. :) kivancsi vagyok, milyen lesz ez a holnapi nap, mondjuk ez most kicsit mas, mint amilyen a tobbi szabadnap lesz, mert most az egesz szemelyzetnek szabadnapja lesz es nem kint fogunk aludni. a tobbi day off olyan, hogy valamikor 6 korul kezdodik este es kovetkezo nap ejfelig kell visszaerni a taborba, szoval tobb, mint egy nap. ilyenkor szoktak kirandulasokat csinalni, satorozni vagy bemenni valamelyik varosba es ott aludni, szorakozni kicsit, ilyesmi. mar varom ezeket a napokat, biztos jok lesznek!

na tenyleg elindulok, az eso is elallt. otthon meg mar reggel van, ti meg most kezditek a melot. persze aki nem ejjeles vagy delutanos... munka az itt is van boven, de nem panaszkodom, mert hat dolgozni jottem, a nyaralas az utolso 2 het lesz. :) meg egyebkent is nagyon jol erzem magam, itt is jo dolgokat lehet csinalni. igaz, meg csak egy hete vagyok itt, de eddig nagyon elvezem! :)

pusziiiii

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr482102724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NIta 2010.06.23. 09:53:10

Szia Zsófi!

Örülök neki,hogy jól érzed magad! Biztos nagyon szép lehet! :) Vigyázz magadra!

Puszi
süti beállítások módosítása